Snowkite lesson 'Kite 2 go - Ready for snow'

Код на продукта:  grabo-snowkite-lesson-beginers
Наличност:  В наличност
Ако искате да резервирате дата за себе си, моля, изберете желаната дата от календара.
Ако желаете да подарите полета като подаръчен ваучер в луксозна опаковка, изберете "Елегантен плик с панделка" и оставете датата празна. Ваучерът ще бъде доставен на адрес, като ще бъде таксувана само куриерската услуга.

Възможни варианти

* Номер на ваучера от Grabo.bg:

* Секретен код:

* Местоположение:

Дата:


* Подаръчен сертификат:

Забележка: Ако изберете принтиран документ,
ще се начисли допълнителна такса за доставка.Snowkite, Snowkiting или Kite skiing е нов зимен спорт, при който използвате силата на вятъра, прихванат от крило/kite, за да се пързаляте на сняг или лед. Спортът е подобен на водния кайтборд, но с зимна екипировка, сноуборд или ски, като принципите на използване на хвърчилото са еднакви. Snowkiting се различава от другите алпийски спортове, тъй като е възможно да се движите нагоре и надолу с всяка посока на вятъра, като по този начин не сте ограничени от мнопола на зимните курорти. В България спортът става все по-популярен, като добавя нови спортни дестинации, нов начин за активна почивка с приятели и възможност за чупене на границите на екстремното. Вече популярни локации са Платото на Витоша, Рилските езера и Разлог. Този спорт, ще ви даде силни емоции и ще ви осигури свободата да карате там, където малцина достигат. А когато добиете опит, излитате на следващото ново, буквално, вече може да се движите и по вертикала! 

Малко теория и правила за безопасност в планината и на спота.
- от къде духа вятъра; 
- подготовка на кайта;
- връзване и фукции на бара.
Практика.
- стартиране и приземяване на фойл кайт от снега; QR системата за безопасност и обезопасяване; 
- управление на тренировъчен кайт;
- още кайтене.
След кафе пауза – още практика.

Времетраене 2 до 3 ч.

Условия на офертата:
След като сте направили резервация, очаквайте потвърждение по еmail.

Уроците се извършават в близост до София - Витоша палатото или яжните склонове от към Белчин баня, Рилски езера или Разлог.
Обучениет се води в дни с подходящи метеорологични условия по преценка на инструктора, като в случай на неподходящо време или форсмажрни обстoятелтва, полетът може да се пренасрочи.
Тандемните инструктори притежават опита, уменията и нужните сертификати за извършване на услугата.
За повече информация: info@supergift.bg или  от понеделник  до петък в работно време от 09:30  до 18:30ч на телефон: 0890 977 117
Всички други глобални условия на Grabo.bg

По време на обучението ви осигуряваме учебни крила и всичко необходимо за целта. Необходима ви е само собствена зимна екипировка - ски или сноуборд, облекло подходящо за атмосферните условия и каска.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:  Храна и други лични разходи, Лична Екипировка, ски/сноуборд, протектори, каска, маска и др. Допълнителни услуги. Препоръчителна планинска застраховка 

Научете се да карате борда или ските, теглени от кайт и оставете опашките за лифт и хилядите туристи по пистите зад гърба си. 
Сноукайтингът е екстремен спорт. За това не подценявайте опасностите, които носи! За да се научите бързо и лесно имате нужда от инструктор, който да наблюдава поведението и да отстрани риска от самоучението. Чрез няколко урока и упражнения с подходящи кайтове, ще овладеете управлението и скоро ще започнете да карате. Така ще избегнете контузиите, които носи незнанието. 

За сноу кайт дните за каране са много, но обучението на начинаещи изисква добри условия. А никой не може да Ви обещае добри условия точно в почивните дни. Затова - нашият съвет е: не пропускайте добрите дни, занятията се провеждат всеки ден, когато в планината има условия, след предварителна уговорка. 

В зависимост от пакета, поемаме към спота с най-добри условия. Препоръчваме да носите още: слънчеви очила или маска за ски/сноуборд, слънцезащитен масло, термос с чай, снегоходки. Най-подходящи са надуваемите снегоходки Small Foot . Прехода не е труден но със цялата екипировка, може малко да Ви изтощи. Съветваме Ви преди урока да посетите няколко пъти фитнеса или поне да раздвижите тялото. Стартитраме с тероретична част и общо познаване на екипировката. Продължаваме с улавяне на вятъра и управление на кайта. След като се сдобием с нужните умения, можем да стартираме изтеглянето и самото пързаляне. Инструкторите ще се погрижат за важата безопасност, ще преценят размера на крилото според условията и уменията Ви, от Вас се иска упорство и амбиция, като във всеки друг спорт. 

УСЛОВИЯ:Занятия се провеждат само при наличие на подходящ вятър и снежна покривка.За безопасно провеждане на уроците по сноукайт,  участниците в обучението трябва да са подходящо екипирани за метеорологичните условия в планината, да носят собствена ски или сноуборд екипировка и да имат сключена планинска здравна застраховка. Препоръчително е  да се носи вода и/или термос с топла напитка.

Напишете отзив

Вашето име:
Вашият отзив:
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: